Blitzwolf kiškukasKadangi naujas keturratis žaislas nepasižymi patogiomis valdymo galimybėmis, teko pasukti galvą, kaip valdymą ir stebėjimą „prisukti“ iš šalies. Pats teisingiausias būdas, aišku, būtų pasistatyti antrą elektros skaitiklį. Tuomet būtų galimybė ir turėti keleto elektros tarifų, kai/jei tokie atsiras, apskaitą ir tikslius duomenis, ir, galbūt, išmaniąją sąsają. Kadangi toks skaitiklis po ranka nesimėto, o ir jo montavimas ne visai kasdienis laidų pakrapštymas, tai teko apsiriboti paprastesniu sprendimu.

Keletą dienų pasiknaisiojus po elektronines parduotuves ir smarkiai koja prispaudus vidinį IT paranojiką - „Anode“ nusipirkau „BlitzWolf“ išmanųjį kištuką - BW-SHP10. Kiek jau teko išskaityti , tai tiesiog „Tulya“ gaminys su Nyderlandų kompanijos logotipu ir nuosava valdymo programėle. Ir, jei teisingai supratau, tinka ir „Tulya“ programėlė, jei atsiliepimai apie „BlitzWolf“ programėlę pasirodys teisingi.Blitzwolf rodmenys

Kol kas pirmi įspūdžiai visai neblogi, vertinant tai, kad įrenginys kainavo 19,80€. Įrenginį pavyko pridėti prie „Blitzwolf“ debesies be didesnių kliūčių - teko būtinai aktyvuoti vietovės duomenų prieigą, kitaip, programa, nesugebėjo prisijungti prie nurodyto WiFi prieigos taško. Tiesiog suvedus duomenis, „NEXT“ mygtukas nepasida rydavo aktyvus (tai jau šį tą pasako apie programuotojų rankų kreivumą). Bet aktyvavus prieigą, programa tuoj prisijungė prie tinklo, paprašė susikurti abonentą (o kaip gi be jo debesyse, kaip seksi vartotojus :) ) ir paleidus vedlį, per keletą sekundžių surado kištuką.

Toliau beliko tik nustatyti krovimo grafiką (laiko formatas įkaltas JAV: AM/PM ir sekmadienį prasidedanti savaitė) ir prijungti Outlander krautis. Ekrane rodomi duomenys panašūs į tiesą: 2174W/9467mA, kai pačio kroviklio ribinė srovė yra 10A. Taigi kol kas viskas atrodo neblogai. Ir kitaip, nei Outlander vidinis valdymas, „BlitzWolf“ leidžia apeiti grafiko laiką tiesiog paspaudžiant didelį ON/OFF mygtuką telefono ekrane.