Veikia
Sistemos, kurios veikia

Main Menu

  • Į pradžią
  • Naujienos
  • Blog'as
  • Žinių bazė
  • Fotogalerija
  • Svetainės struktūra
  • Kontaktai
  • Ieškoti

Naujausi įrašai

  • Komforto ausims beieškant: Soundcore Space Q45 prieš Bose QuietComfort QC45
  • 500km elektriniu dviračiu: pirmieji įspūdžiai
  • Savos gamybos serverio keitimas QNAP saugykla
  • Lokalus DNS domenas gali trukdyti „Kubernetes“ rasti išorinius adresus
  • Pakeliui į „Kubernetes“ klasterį

Žymos

Info No Tags found.

Populiariausi

  • Žiūrim skaitmeninę televiziją kompiuteriu (pirma dalis)
  • Kaip pašalinti kompiuterio slaptažodį?
  • Kaip pakeisti C ir D diskų apimtis ir padidinti laisvos vietos C diske?
  • Negaliu atnaujinti nemokamos „ESET NOD32“ antivirusinės programos
  • Pamiršau administratoriaus slaptažodį, negaliu prisijungti prie kompiuterio
  • Negaliu į 8 GB USB laikmeną įrašyti didesnių, nei 4 GB failų. Be to laimenos talpa rodoma tik 3.54 GB
  • Barclays, darbuotojo akimis
  • Kaip būtų galima sužinoti, kada ir kas buvo daroma kompiuteriu, kokios programos buvo leidžiamos ir pan.
  • „Karcher SE 6.100“ - truputis apgavysčių ir „nedadarymų“, tačiau šiaip siurbia neblogai
  • Kaip iš paprasto cd įrašyti dainas į kompiuterį?

Prisijungti

  • Pamiršote slaptažodį?
  • Pamiršote prisijungimo vardą?

RSS

RSS naujienos

Triušienos kepenėlės

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2288

kilogramas kepenėlių (nebūtinai triušienos, tiks bet kokios)

1 kiaušinis

6 -8 šaukštai miltų

mėgstami prieskoniai

kepenėles sumalti, sumaišyti su kiaušini u ir miltais bei prieskoniais, įkaitintoje keptuvėje formuoti blynelius ir kepti.

galima pateikti su sviesto ir grietinės padažu ir bulvių koše.

(Dauvos Švedaitės - Jesiulevičienės receptas)

Visos teisės saugomos © 2025 Veikia.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU General Public licenciją.