Veikia
Sistemos, kurios veikia

Main Menu

  • Į pradžią
  • Naujienos
  • Blog'as
  • Žinių bazė
  • Fotogalerija
  • Svetainės struktūra
  • Kontaktai
  • Ieškoti

Naujausi įrašai

  • Komforto ausims beieškant: Soundcore Space Q45 prieš Bose QuietComfort QC45
  • 500km elektriniu dviračiu: pirmieji įspūdžiai
  • Savos gamybos serverio keitimas QNAP saugykla
  • Lokalus DNS domenas gali trukdyti „Kubernetes“ rasti išorinius adresus
  • Pakeliui į „Kubernetes“ klasterį

Žymos

Info No Tags found.

Populiariausi

  • Žiūrim skaitmeninę televiziją kompiuteriu (pirma dalis)
  • Kaip pašalinti kompiuterio slaptažodį?
  • Kaip pakeisti C ir D diskų apimtis ir padidinti laisvos vietos C diske?
  • Negaliu atnaujinti nemokamos „ESET NOD32“ antivirusinės programos
  • Pamiršau administratoriaus slaptažodį, negaliu prisijungti prie kompiuterio
  • Negaliu į 8 GB USB laikmeną įrašyti didesnių, nei 4 GB failų. Be to laimenos talpa rodoma tik 3.54 GB
  • Barclays, darbuotojo akimis
  • Kaip būtų galima sužinoti, kada ir kas buvo daroma kompiuteriu, kokios programos buvo leidžiamos ir pan.
  • „Karcher SE 6.100“ - truputis apgavysčių ir „nedadarymų“, tačiau šiaip siurbia neblogai
  • Kaip iš paprasto cd įrašyti dainas į kompiuterį?

Prisijungti

  • Pamiršote slaptažodį?
  • Pamiršote prisijungimo vardą?

RSS

RSS naujienos

Koldūnų / virtinių tešlos receptas

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 18 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2141

User Rating: 1 / 5

3 stiklinės miltų,

3 šaukštai aliejaus

1 puodelis karšto verdančio vandens.

Viską suminkyti ir dėti mėgstamą įdarą. Ir nesugalvokite padidinti ar pamažinti ko nors, nes proporcijos idealios. Tešla gaunasi nuostabi! :) O svarbiausiai, kad koldūnai niekada neišsileidžia.

(Redos Bumbulienės receptas)

Lazanija su varške ir špinatais

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 03 Birželis 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2272
2 porcijos:
4 lazanijos lakštai
120g varškės (rinkitės minkštą, be gumulėlių)
230g pieno
200g špinatų(neturint šviežių tiks ir šaldyti)
1 svogūnas
2-3 skiltelės česnako
50g fermentinio sūrio
pusė šaukšto miltų
šiek tiek sviesto
šaukštelis aliejaus
muskato riešutas, bazilikai, lauro lapelis, juodieji pipirai, druska
 
Lazanijos lakštus trumpai apvirkite (7-10min.). Svogūną susmulkinkite, apkepkite ant įkaitinto aliejaus. Kai svogūnas gražiai pagels, įspauskite česnako skilteles ir pakepkite dar šiek tiek. Sudėkite špinatus, įpilkite šlakelį vandens ir pakaitinkite porą minučių. Įberkite druskos, pipirų, baziliko bei muskato riešuto. Varškę sutrinkite šakute, sumaišykite su pora šaukštų pieno (apie 30g). Palikite šaukštą varškės masės, o likusią supilkite ant špinatų. Jei reikia, įpilkite dar šlakelį vandens arba pieno (masė turi būti gana tiršta). Sviestą ištirpinkite keptuvėje, ant jo pakepinkite miltus. Po truputį, gerai maišydami, supilkite likusį pieną. Įberkite druskos, prieskonių, įdėkite lauro lapelį ir maišydami maždaug minutę kaitinkite ant mažos ugnies. Lauro lapelį išmeskite. Mažą kepimo formą ištepkite šaukštu padažo. Dėkite lakštą, tepkite padažu, dėkite trečdalį špinatų. Taip susluoksniuokite tris sluoksnius. Uždėję paskutinį lazanijos lakštą, patepkite likusia varškės mase bei apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite apie 15min. įkaitintoje orkaitėje.
 
receptas iš http://vanilla-blonde.blogspot.com/2010/09/lazanija-su-varske-bei-spinatais.html
 
Visos teisės saugomos © 2025 Veikia.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU General Public licenciją.