- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2938
6 virti kiaušiniai;
200 g savose sultyse arba aliejuje konservuoto tuno;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
200 g varškės sūrio;
vidutinis sogūnas:
200 g neriebaus majonezo.
visas dalis sudėkite sluoksniais į stiklinį indą tokia tvarka: smulkinti kiaušinių baltymai, tarkuotas sūris, pusė majonezo kiekio, tuno gabaliukai, smulkintas svogūnas, varškės sūris, 5 susmulkinti kiaušinių tryniai ir likęs majonezas. Padėkite šaltai. Prieš pateikiant papuoškite vienu smulkintu kiaušinio tryniu.
Skanaus
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2229
200 g rūkytos lašišos:
250 g majonezo;
citrininių pipirų;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
5 virti kiaušiniai;
1-2 svogūnai;
marinatas:
150 g vandens;
1-2 šaukštai cukraus;
1-2 šaukšteliai 30 % acto (tinka ir vyno actas arba citrinų sultys)
nuluptus svogūnus supjaustykite gabaliukais. Užpilkite saldžiu marinatu (užvirinkite vandenį, ištirpinkite cukrų ir supilkite actą). Leiskite pastovėti 15 min, kad dingtų aitrumas, paskui svogūnus nuvarvinkite. Išvirkite ir ataušinkite kiaušinius. trynius atskirkite nuo baltymų ir atskirai sutarkuokite. Skaidriame dubenyje sluoksniais dėkite gabaliukais supjaustytą žuvį, kiaušinių baltymus, marinuotus svogūnus, sūrį, trynius. Ant kiekvieno sluoksnio užpilkite citrini niais pipirais pagardinto majonezo. Leiskite pastovėti šaldytuve bent porą valandų arba iki kitos dienos.
Skanaus.
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 1961
100 g kalakutienos kumpio;
obuolys;
sauja graikinių rieštų;
200 g grūdėtosios varškės;
pusė šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero šaknies;
Užpilas:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus;
šaukštelis baltojo vyno acto (galima pakeisti citrinų sultimis);
šaukštelis skysto medaus;
pusė šaukštelio tarkuotos šviežos imbiero šaknies;
žiupsnelis druskos;
juodųjų pipirų.
supjaustykite kumpį. nuupkite obuolų ir supjaustykite kubeliais. Viską sumaišykite su smulkintais graikiniais riešutais, varšje ir imbieru. Užpilui sumaišykite visus produktus. Užpilkite ant salotų ir išmaišykite.
Skanaus.
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2096
4 salierų kotai;
2 dideli obuoliai;
2 šaukštai citrinų sulčių;
100 g graikini ų riešutų;
5 šaukštai neriebaus majonezo;
žiupsnelis juodųjų pipirų.
griežinėliais supjaustykite salierus ir obuolius, obuolius apšlakstykite citrinų sultimis. viską sumaišykite su smulkintais riešutais, Įdėkite majonezo, išmaišykite ir pagardinkite juodaisiais pipirais.
Tikrai skanios ir gaivios salotos.
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 1877
4 asmenims reikės:
1 nedidelis indelis konservuotų ananasų;
1 raudona saldžioji paprika;
100 g fermentinio sūrio;
100 g, virto ar rūkyto kumpio:
2 šaukštai majonezo
viską supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais, sudėti į dubenį ir išmaišyti su majonezu.
Skanaus.
- Informacija
- Parašė Fallen Angel
- Skaitytojų: 2196
6 porcijoms reikės:
50 g moliūgo;
250 g meliono;
250 g obuoių;
100 g medaus;
citrinų sulčių;
400 g obuolių sulčių
Moliūgą nulupkite, išskobkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais.
Obuolių sultis užvirinkite, jomis apipilkite moliūgų šiaudelius ir palaikykite tol, kol suminkštės.
Melionus ir obuolius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su moliūgais.
Višką sumaišykite su medumi ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Skanaus