Veikia
Sistemos, kurios veikia

Main Menu

  • Į pradžią
  • Naujienos
  • Blog'as
  • Žinių bazė
  • Fotogalerija
  • Svetainės struktūra
  • Kontaktai
  • Ieškoti

Naujausi įrašai

  • Komforto ausims beieškant: Soundcore Space Q45 prieš Bose QuietComfort QC45
  • 500km elektriniu dviračiu: pirmieji įspūdžiai
  • Savos gamybos serverio keitimas QNAP saugykla
  • Lokalus DNS domenas gali trukdyti „Kubernetes“ rasti išorinius adresus
  • Pakeliui į „Kubernetes“ klasterį

Žymos

Info No Tags found.

Populiariausi

  • Žiūrim skaitmeninę televiziją kompiuteriu (pirma dalis)
  • Kaip pašalinti kompiuterio slaptažodį?
  • Kaip pakeisti C ir D diskų apimtis ir padidinti laisvos vietos C diske?
  • Negaliu atnaujinti nemokamos „ESET NOD32“ antivirusinės programos
  • Pamiršau administratoriaus slaptažodį, negaliu prisijungti prie kompiuterio
  • Negaliu į 8 GB USB laikmeną įrašyti didesnių, nei 4 GB failų. Be to laimenos talpa rodoma tik 3.54 GB
  • Barclays, darbuotojo akimis
  • Kaip būtų galima sužinoti, kada ir kas buvo daroma kompiuteriu, kokios programos buvo leidžiamos ir pan.
  • „Karcher SE 6.100“ - truputis apgavysčių ir „nedadarymų“, tačiau šiaip siurbia neblogai
  • Kaip iš paprasto cd įrašyti dainas į kompiuterį?

Prisijungti

  • Pamiršote slaptažodį?
  • Pamiršote prisijungimo vardą?

RSS

RSS naujienos

Austriškos salotos

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2938

User Rating: 5 / 5

6 virti kiaušiniai;
200 g savose sultyse arba aliejuje konservuoto tuno;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
200 g varškės sūrio;
vidutinis sogūnas:
200 g neriebaus majonezo.

visas dalis sudėkite sluoksniais į stiklinį indą tokia tvarka: smulkinti kiaušinių baltymai, tarkuotas sūris, pusė majonezo kiekio, tuno gabaliukai, smulkintas svogūnas, varškės sūris, 5 susmulkinti kiaušinių tryniai ir likęs majonezas. Padėkite šaltai. Prieš pateikiant papuoškite vienu smulkintu kiaušinio tryniu.

Skanaus

 

Sluoksniuotos lašišų ir kriaušių salotos

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2229

200 g rūkytos lašišos:
250 g majonezo;
citrininių pipirų;
100 g tarkuoto fermentinio sūrio;
5 virti kiaušiniai;
1-2 svogūnai;

marinatas:
150 g vandens;
1-2 šaukštai cukraus;
1-2 šaukšteliai 30 % acto (tinka ir vyno actas arba citrinų sultys)

nuluptus svogūnus supjaustykite gabaliukais. Užpilkite saldžiu marinatu (užvirinkite vandenį, ištirpinkite cukrų ir supilkite actą). Leiskite pastovėti 15 min, kad dingtų aitrumas, paskui svogūnus nuvarvinkite. Išvirkite ir ataušinkite kiaušinius. trynius atskirkite nuo baltymų ir atskirai sutarkuokite. Skaidriame dubenyje sluoksniais dėkite gabaliukais supjaustytą žuvį, kiaušinių baltymus, marinuotus svogūnus, sūrį, trynius. Ant kiekvieno sluoksnio užpilkite citrini niais pipirais pagardinto majonezo. Leiskite pastovėti šaldytuve bent porą valandų arba iki kitos dienos.

Skanaus.

Sveikuoių varškės salotos

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 1961

100 g kalakutienos kumpio;
obuolys;
sauja graikinių rieštų;
200 g grūdėtosios varškės;
pusė šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero šaknies;

Užpilas:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus;
šaukštelis baltojo vyno acto (galima pakeisti citrinų sultimis);
šaukštelis skysto medaus;
pusė šaukštelio tarkuotos šviežos imbiero šaknies;
žiupsnelis druskos;
juodųjų pipirų.

supjaustykite kumpį. nuupkite obuolų ir supjaustykite kubeliais. Viską sumaišykite su smulkintais graikiniais riešutais, varšje ir imbieru. Užpilui sumaišykite visus produktus. Užpilkite ant salotų ir išmaišykite.

Skanaus.

Valdorfo salotos

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2096

4 salierų kotai;
2 dideli obuoliai;
2 šaukštai citrinų sulčių;
100 g graikini ų riešutų;
5 šaukštai neriebaus majonezo;
žiupsnelis juodųjų pipirų.

griežinėliais supjaustykite salierus ir obuolius, obuolius apšlakstykite citrinų sultimis. viską sumaišykite su smulkintais riešutais, Įdėkite majonezo, išmaišykite ir pagardinkite juodaisiais pipirais.

Tikrai skanios ir gaivios salotos.

Mamos salotos su ananasais

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 1877

4 asmenims reikės:

1 nedidelis indelis konservuotų ananasų;
1 raudona saldžioji paprika;
100 g fermentinio sūrio;
100 g, virto ar rūkyto kumpio:
2 šaukštai majonezo

viską supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais, sudėti į dubenį ir išmaišyti su majonezu.

Skanaus.

Moliūgų, obuolių ir melionų salotos

Informacija
Parašė Fallen Angel
Sukurta: 19 Gegužė 2012
Atnaujinta: 18 Gegužė 2021
Skaitytojų: 2196

6 porcijoms reikės:
50 g moliūgo;
250 g meliono;
250 g obuoių;
100 g medaus;
citrinų sulčių;
400 g obuolių sulčių

Moliūgą nulupkite, išskobkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais.
Obuolių sultis užvirinkite, jomis apipilkite moliūgų šiaudelius ir palaikykite tol, kol suminkštės.
Melionus ir obuolius supjaustykite kubeliais, sumaišykite su moliūgais.
Višką sumaišykite su medumi ir apšlakstykite citrinų sultimis.

Skanaus

  1. Švediškos mamos salotos

Puslapis 1 iš 2

  • 1
  • 2
Visos teisės saugomos © 2025 Veikia.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU General Public licenciją.