5 - 6 asmenims:
2 vištų krūtinėlės;
1 šaukštelis kario;
druskos, pipirų;
3 kriaušės;
3 avokadai;
150 g graikinių riešutų
Padažui:
250 ml majonezo;
2 šaukštai garsytčių;
1 šaukštelio kario

Nedideliais gabalėliais supjaustyti vištieną. pagardinkite kariu, druska, pipirais ir keptuvėje apkepti. Atidėti į šalį, kad atvėstų. Kriaušes ir avokadus nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, graikinius riešutus susmulkinti. sumaišyti padažui skirtus produktus.
Didelėje lėkštėje viską gražiai susluoksniuoti: pirmas sluoksnis - kriaušių, ant jo - avokadų ir vištienos. Ant viršaus užpilti padažo ir apibarstyti riešutais.

Labai skanios salotos, tik aš dar ant kriaušių ir avokadų pašlakščiau citrinų sulčių, ko originaliam recepte nėra nurodyta. Citrinų sultys neleidžia kriaušėms ir avokadui tamsėti ir pagerina skonį.